Paweł Sp Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Witam Proszę o pomoc przy zamontowaniu sprężynki ze śrutem. Na zdjęciach przedstawiłem 2 zestawy (śrut + sprężynka) zakupione na serwisie aukcyjnym. Zestawu z dłuższą sprężynką w ogóle nie da się zamontować, natomiast gdy 2 zestaw uda mi się zamontować nie da się zmieniać biegów. Szukałem na różnych forach ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Silnik to DEZAMET 023. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sp Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 To reklama produktu czy jakaś wskazówka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 podopowiedz :dry:mi ten zas*any śrut spędzał sen z powiek jak miałem 12 lat, niestety mój ojciec (główny serwisant) nigdy tego nie doprowadził doporządku i w końcu sprzęt poszedł na szrot. chętnie poczytam jak można to zrobić solidnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Na foto widać że w automacie brakuje sporo elementów na osi głównej. Poza tym jeśli kulka jest za duża to nie wjedzie w gniazdo i bieg nie włączy się. Pamiętaj żeby przy zmianie biegów kręcić wałkiem zdawczym bo na stojąco to rzadko kiedy wejdzie bieg. A jeśli jest to chiński automat do biegów to wyp....ol go w kosmos. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sp Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Dzięki za odpowiedź. Automat jest oryginalny, jestem drugim właścicielem i ten automat nigdy nie był rozkręcany o czym świadczy plomba na śróbie(poprzednim właścicielem był mój wujek). Wszystko działało z tymi częściami co widać, tylko ktoś chciał pod moją nieobecność się pobawić w mechanika i zgubił kulkę ze sprężynką. Może ktoś mógłby wrzucić zdjęcie jak to ma wyglądać. Kulka raczej nie jest za duża, wydaje mi się, że ta sprężynka jest za duża i za mocno dociska kulkę w tą jedną z trzech dziurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1234 Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 a ile zapłaciłeś za tą kulkę z sprężynką i daj link gdzie to kupiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi