DjZaglada Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 <<<<< ......:::::::: www.moto-klub.prv.pl ::::::......... >>>>>>>> ;) ;) :banghead: :banghead: :banghead: ;) :) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Ja ju z sie wypowiadalem na ten temat...... :| :| !!! TYlko Oto Zaglada chodzi ze nic tam nie chodzi ;)!!!ACo do wspólpracy z Mickiem hm....wątpie i drugi raz sie nie dam nabrac.....Przez szefa ze Niby Szef Przekazal wszystko Krzyskowi (KRzych Olsztyn) tzn. calą strone i ze niby on mial to konczyc!!! Takl mnie wkrecal Szef........... A Krzych nawet nie wiedzial o niczym!!!!A wiec ja juz przezylem z szefem troche i nie dam sie nabrac!!! Wy tez Uwarzajcie!! :) Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Hmm jeśli mam oceniać to bedę szczery do bólu. :? Stronka jest taka przeciętna w sumie musze powiedzieć, brakuje jej klimatu i nie wnosi nic nowego.Nie jest zła ale za ładna też nie. Taka średnia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 jaki szef? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 14 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 NO szef :buttrock: taki śmieszny kolo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Szef......Gosc Który zalozyl Temat POdobnyx do tego ,,zakladam Klub Mz Wsk jawa,, Wiecej wiadomosci w Tym temacie wyzej wymienionym i w jego profilu!!! POzdro! :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjZaglada Opublikowano 15 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Veteranos ty najwięcej gadzasz i nic nie robisz zejć ze Szefa i ze Mnie jak ci sie coś nie podoba zachowaj to dla siebie a nie piszesz na forum :twisted: Ma gdzieś co ty sądisz na ten temat ja i tak bede robił swoje !!!!!!!!!!! :buttrock: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 Veteranos ty najwięcej gadzasz i nic nie robisz zejć ze Szefa i ze Mnie jak ci sie coś nie podoba zachowaj to dla siebie a nie piszesz na forum ....JESli napisales Ocencie to CHyba kazdy moze Napisac swoją opinie A Czy bedzie ona negatywna (Tak jak w moim przypadku), czy poozytywna To POwinienes sie z nią pogodzic.. a nie wyskakiwac ze na Ciebie najezdzam!!!Ocena To Ocena...Mój drogi....TRzeba sie z nią niestety pogodzic Po drugie JA Tylko Ostrzegam....I nie ufam Szefowi...Bo wkreca ludzi jak talala,...A Kazdy zrobi to Co chce.... A wiec to Ty uwarzaj Co piszesz.... POzdro! :buttrock: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk Opublikowano 15 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2004 www.moto-klub.prv.pl wchodzić i oceniać Witam! Stronka jakas niedzisiejsza. :lol: Popraw date.A tak pozatym to popracuj nad nia troche od strony graficznej. Co tu duzo gadac: wyglada w miare czytelnie, aczkolwiek dosc ubogo. pozdr.Luk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi