Skocz do zawartości

dostałem wezwanie do zapłaty oc za pojazd którego nigdy nie posiadałem

michoa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dziękuje wszystkim za pomoc,sory zapomniałem o tym temacie :D-zrobiłem jak jeszua napisał żeby działać szybko i teraz poczekam co i jak i będe pisał dalej..zobaczę jak się ustosunkują do mojego pisma......wysłałem im poleconym priorytetem za potwierdzeniem odbioru w poniedziałek ale ok 16 .....

Idź na pocztę przy Kilińskiego.

byłem jak wysyłałem list i niby jest jakaś agencja ale nikogo nie było teraz już poptokach wysłałem pismo poczekam na rozwój wydarzeń...

amdia dzieki za wzór -ale narazie czekam na rozwój sprawy szkoda że się pośpieszyłem bo twój wzór też by sie przydał :D

podeślij mi jak masz ten nr rej i nazwisko tego typa

narazie mam tylko : numer polisy, numer rejestracyjny i markę pojazdu (bez modelu) zobaczymy czy odeślą ksero umowy-narazie czekam za odpowiedzią

ale wielkie dzięki za chęci-nie obraż się ale wolałbym nie korzystać i żeby po tym piśmie się kulturalnie mówiąc odstosunkowali i ta sprawa się skończyła :D ale gdybym jednak musiał to się odezwię

kto mógł na twoje dane kupić auto.

w ciągu ostatniego roku trochę osób weszło w posiadanie moich danych ale patrząc na numer rejestracyjny mam jednego podejrzanego, narazie dopóki nie dostanę odpowiedzi nic nie robię w tej sprawie bo w takich przypadkach trzeba działać bardzo delikatnie i przemyślanie....

narazie staneło na: czekam na odpowiedź-teoretycznie według regulaminu poczty polskiej list powinen być u nich jutro, w praktyce dojdzie pewno w okolicach piątku, potem pewno będa dumać kilka dni co dalej i oni odpiszą, znowu do mnie kilka dni bedzie szedł-także prosze o nie zamykanie tematu

Edytowane przez michoa

"... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntian

michoa-100% stylistów bez szyku

http://miszczua.cba.pl