LEON63 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam,Jestem w trakcie remontu Javy z wózkiem bocznym. Interesuje mnie przyłączenie wózka (velorexa) z przodu ramy góra-dół.Byłbym wdzięczny gdyby ktoś udzielił mi instrukcji dokładnego przyłączenia. Z góry dziękuję.W razie konieczności podaję swojego e-maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit2008 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Masz tu link. Co prawda do velorexa 700-tki ale mocowania są uniwersalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Znacie kogoś kto chciałby wózek boczny do Zjawy? Miałbym takowy. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hashman Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Znacie kogoś kto chciałby wózek boczny do Zjawy? Miałbym takowy. Ile bys chciał za niego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł-ntv Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Cześć, chętnie wezmę taki wózek tel do mnie 603 447 813 Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Napisałem o wózku i zniknąłem z tego tematu. Sorki. W sumie to nie wiem za ile. Wózek ma kolega, a tak na prawdę to ma całą Zjawę 350 z wózkiem w komplecie. Za całość chciałby ok.1000zł. Może bym coś z nim stargował jeszcze. Sam wózek pewnie z 700-800zł a Jawa by została u mnie. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi