brakus Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jak w temacie sprzedam YAMAHA YZF 600R THUNDERCATRok produkcji: 1997Przebieg: 51000Stan techniczny i wizualny : bardzo dobryOpony prawie nowe -diablo stradaWydech akcesoryjny ale nie jest taki głośny bo takich nie lubię.Motocykl w oryginalnym malowaniu, bezwypadkowy. Napęd w początkowej fazie naciągu - zębatki PBR + łańcuch DIDW moich rękach od kwietnia 2010rMotocykl zarejestrowany w bazie danych.Drugi właściciel w Polsce.Wyposażenie dodatkowe:- kufer na oryginalnym stelażu kappa- crashpady- wyświetlacz biegów- światła awaryjne- podświetlenie silnika i tylnego błotnika LED- autoalarm z dodatkowym czujnikiem przechyłu + pilot w kluczyku- zegarek- torby boczne m-line- tankbag m-lineMotorek używany tylko turystycznie bez wkładu finansowego - lać paliwo i cieszyć się z jazdy.Motocykl sprzedaję bo w moim wieku czas przesiąść się na coś poważnego - chopper, cruiser. Kontakt: tel: 518 458 679 lub 532 407 133e-mail: [email protected] Szczegółowe fotki wysyłam na meila.GRATIS! Kask LS2 - widoczny na fotce Uwaga! Istnieje możliwość zamiany na choppera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian65 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 brakus - ty to masz chłopie przerąbane , w ciągu jednego roku tak się postarzeć , i teraz taką super maszynę w idealnym stanie na czopka zmienić musisz ...Normalnie masakra . :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakus Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Link do aukcji allegronie jednego roku tylko dwa sezony przelatałem na kocie i wiem że to nie dla mnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinrednose Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Nigdy bym jej na czopka nie zamienił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakus Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 rzecz gustu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Piękny sprzęt...może sprzedaż dopiero po tym sezonie :P byłbym pewniakiem do kupienia go :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brakus Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Nieaktualne - sprzedany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi