MrsMarthy Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 (edytowane) Intruder 1400 a Shadow 750 to nie to samo.Moze to i lepiej ze tylko 750 ... dluzej pozyjesz :icon_mrgreen:Gratki :clap: To chyba oczywiste, że to nie to samo. Ale w tym przypadku to Shadowka wybrała mnie na swoja właścicielkę :wink:A na Intrudera może jeszcze kiedyś przyjdzie czas.. albo i nie :wink:A jak ktoś ma się zabić to i na 125 da radę :icon_razz:Dziękuję i pozdrawiam :happy: Edytowane 28 Stycznia 2012 przez MrsMarthy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 W swoim czasie sie pochwale :icon_mrgreen: Twoje przechwałki mnie nie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 To chyba oczywiste, że to nie to samo. Ale w tym przypadku to Shadowka wybrała mnie na swoja właścicielkę :wink:A na Intrudera może jeszcze kiedyś przyjdzie czas.. albo i nie :wink: Czyli mowisz mowila do Ciebie: no wez mnie, wez ... plissssssssssss :wink: Twoje przechwałki mnie nie interesują To po kiego pytałes ? Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Czyli mowisz mowila do Ciebie: no wez mnie, wez ... plissssssssssss :wink: Dokładnie tak to wyglądało :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Gratulacje!:) Niech zacnie Ci słuzy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dziękuję bardzo :)Może zobaczymy się na trasie albo na jakimś większym zlocie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kameel Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Super sprzęt ! Oby się sprawował bez problemów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Dziękuję Kameel :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to gratulacje czarnej. Będziesz jeździć w kamizelce?? ..................................... odblaskowej :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No to gratulacje czarnej. Będziesz jeździć w kamizelce?? ..................................... odblaskowej :D Dzięki :wink: do odblaskowej mi się nie spieszy, prędzej do skórzanej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ale pamietaj takiej z frędzlami:) hehe;P mam nadzieję że spotkamy się w Borkach np:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Frędzelki mogą być :icon_razz: hmm, a co tam się szykuje jakiś zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 pewnie na wiosne Borki będą:) watrobę już dziś trzeba na to przygotowywać;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrsMarthy Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Najbliższy zlot na jaki się wybieram to Częstochowa, wiec jeśli coś będzie wcześniej w Borkach to dawaj znać :icon_razz:Ja przygotowuję wątrobę małymi lub większymi dawkami regularnie co tydzień :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jero Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Czyżby chodziło o Borki k/Radzynia Podl.? sorka za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi