audica80 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Już od paru sezonów noszę się z zamiarem kupna Ulyssesa i wzwiązku z tym mam parę pytań ,przypuszczam że mi pomożecie bo przeczeszując internet trafiłem na to forum a w nim na konkrety dotyczące tak "egzotycznej marki" . Sory za przydługawy wstęp teraz moje pytanka1 na otom trafiłem tylko na 3 sztuki na co zwrócić szczegulną uwage przy wyborze czego się wystrzegać?2 przypuszczm że moto z przebiebiem ok 40000km wiąże sie z wymianą tej ślicznej choć trudno dostępnej tarczy przedniej i pasa napędowego czy jest jakaś alternatywa dla serwisu harego ? Chodzi mi o jakieś sklepy intrenetowe mogą być za granicą prośba o linkiZ góry dziękuje za pomoc Pozdro Jacek Cytuj Ich brauche keine Hilfe, kein Koffein, kein Kokain Ich brauche Öl für Gasolin, sondern Dynamit und Terpentin Explosive wie Kerosin, mit viel Oktan und BleiDa Dieselkraftstoff Benzin! Benzin! Benzin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 WitajBuell Ulysses to już całkiem popularny motocykl na Polskich drogach.Poza tym to motocykl jak każdy więc przy zakupie zwraca się uwagę na te same sprawy. Wprawne oko wyłapie nieprawidłowości. Co do części to nie ma problemu z nowymi jak i z rynku wtórnego. Dostaniesz wszystko i do tego w rozsądnych pieniądzach. Niestety wysokie kursy walut ostatnio zniechęcają do zakupów za granicą.Co do alternatywy serwisu HD znajdziesz odpowiedź w "stopce" mojej wypowiedzi. Masz może jakieś konkretne pytania? Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audica80 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Więc wezme ze sobą jakiegoś wprawnego motcykliste na oględziny w sumie tylko 2 egzemplarze wchodzą w gre wiec się nie najeździmy. Jak będe miał jakieś konkretne pytania to napewno się odezwe. Wielkie dzięki Edytowane 12 Stycznia 2012 przez audica80 Cytuj Ich brauche keine Hilfe, kein Koffein, kein Kokain Ich brauche Öl für Gasolin, sondern Dynamit und Terpentin Explosive wie Kerosin, mit viel Oktan und BleiDa Dieselkraftstoff Benzin! Benzin! Benzin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Na Allegr są obecnie 3 sztuki. Miałbym pewne typy i rady ale to na priv jeśli jesteś zainteresowany.Lub napisz do mnie maila. Dam Ci kilka rad.Kontakt znajdziesz pod adresem www tego poniżej na pomarańczowo. :-) Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audica80 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Dzięki za zainteresowanie. Wysłałem ci maila Cytuj Ich brauche keine Hilfe, kein Koffein, kein Kokain Ich brauche Öl für Gasolin, sondern Dynamit und Terpentin Explosive wie Kerosin, mit viel Oktan und BleiDa Dieselkraftstoff Benzin! Benzin! Benzin! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi