Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 (edytowane) dejwid,zajcowi chodzilo o Dełu Lanos i Espero :icon_biggrin: Fakt,Espero to niezla inwestycja w tej kasie jak trafisz zadbany egzemplarz. Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Pozytywnie Zakrecony Wariat Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miętus Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Albo nexia, za 3 tysiące można poszukać zadbanego egzemplarza. Tylko nie bierz nubiry, bo ma delikatne zawieszenie, choć fakt faktem, prowadzi sie niespodziewanie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 espero fakt bardzo dobre auto iw wygodne, warto poszukac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Brak mi słów, szkoda gadać.. Jeżdżę, patrze, albo sprzedane po uprzednim dzwonieniu albo ukryte widoczne wady..Teraz miałem sytuacje, pojechałem zobaczyłem, zostawiłem zaliczkę.. umowiony na 2 dzień.. koleś po 3 h dzwoni, że córka sie dowiedziała, że sprzedaje i przylazła z kasą i niestety "no ale córce nie mogę odmówić" Masakra.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Nie łatwo kupić dobre auto w Polsce. Tak z moch obserwacji większość sprzedaje jak się samochód zaczyna pierdzielić. Wczoraj oglądałem e90 i facet sprzedaje bo zapala się awaria skrzyni (automat) i pisze że koszt naprawy niewielki na pewno, ale on nie wie bo nikt tego nie sprawdzał. Kto mając samochód za ok 60 koła nie pojedzie do serwisu jak się coś chrzani tylko sprzedaje bez diagnozy kilka tys taniej? Na bank grubsza sprawa i chce się problemu pozbyć. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejwid Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Panowie, mimo wszystkich uwag, poleceń postanowiłek kupić Fiata Siene.. Jestem posiadaczem 1.6 16V w gazie sekwencja kolor męski bo błękitny. troche progi już bierze.. Utrzymany.. cena 3tysiace. Dziekuje za pomoc i sugestie.. Cytuj 'Opinia jest jak dziura w dupie, każdy ma swoją' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 no to juz czysc ta rdze bo za dwa miechy moze byc juz znacznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi