klocek Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 witam .mam 2 pytanka--kupiłem od kolesia cały wydech z tłumikiem ale jest troche lipa bo poszedł mu w ten wydech olej i musze go w jakiś sposób wyczyścić pytanko czym takie cós mozna zdziałac,czy może to samo sie w trakcie jazdy wypali???? z innej beczki odnosnie tylnego zawieszenia w gsxf 600 orientuje sie ktos,jak to utwardzić????jak wewzme plecaczek,to wydech napier....la mi w śrube przy wahaczu!!!!! i ogólnie moto siada .zbyt nisko da rade samemu to zrobić ,czy lepiej oddac w ręce fachowców??wolałbym sam :| pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 w gsxf-ach masz regulacje do 7 twardości (u dołu amortyzatora) i regulację tłumienia do 4 (na górze amortyzatora) - w zasadzie wszystko wyregulujeszja jestem ciężki oraz często jeżdżę z moją dziewczyną - jeszcze nic mi nie dobija - Twardość 6, tlumienie - nie wiem (ale kręciłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klocek Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 oki dziękówa spróbuje....ale zdaje sie ty masz nowszy model JAJKO ciekawe czy w imbryku jest tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 na 87% przynajmniej jedna regulacjapowinna być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Musisz podciagnac napiecie sprezyny tylnego amora jezeli jeszcze jest regulacja.Wydech sie wypali ale przedtem zaczadziejesz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi