Pt77 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam. zakupiłem do mojego moto tłok wossnera. Na pierścieniu jest literka "N". pytanie jak założyć pierścień ??założyłem literką N w górę. Motor odpalił od strzała. Czy literka N w górę jest OK?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Ja też zawsze zakładałem te pierścienie w tłokach wossnera N do góry i wszystkie moto hulały , więc chyba tak jest dobrze :) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez Patryk_mx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Tak jest okej. Kolega wyżej był pierwszy ;) Edytowane 6 Stycznia 2012 przez murgal Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi