mariuszserek1985 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Tak, ma stacyjkę, blokadę kierownicy, metalowy bak i gaznik mikuni. Jest to wersja bez kopniaka, tylko rozrusznik. Obecnie nie ma mnie w domu ale zrobie dokladne zdjecia i zaznaczę o którą część mi chodzi. Fotki wrzucę dopiero na wtorek. Jak narazie wrzuciłem troszkę powiększoną fotkę i zaznaczyłem o którą część mi chodzi Foto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Tak, ma stacyjkę, blokadę kierownicy, metalowy bak i gaznik mikuni. Jest to wersja bez kopniaka, tylko rozrusznik. Obecnie nie ma mnie w domu ale zrobie dokladne zdjecia i zaznaczę o którą część mi chodzi. Fotki wrzucę dopiero na wtorek. Jak narazie wrzuciłem troszkę powiększoną fotkę i zaznaczyłem o którą część mi chodzi Foto .Dokładnie jest to solenoid który wpuszcza nad membranę powietrze na pierwszych trzech biegach, przez co silnik jest łagodniejszy ( a raczej łagodnie oddaje moc) . Możesz zaślepić ten element lub ewentualnie go wyrzucić. Link podałem wcześniej Edytowane 7 Stycznia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszserek1985 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Cieszę się że wiadomo o co chodzi. Jeszcze raz wielkie Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi