R@F Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No faktycznie, nie skojarzylem nickow. Mala Sv byla moim pierwszym sprzetem wiec i ja wtedy tam czesciej bywalem. Z kolei teraz szukam drugiego moto tylko do smigania turystycznego i zagladam na Sv1000s jako alternatywe dla Bandita 1250. Ehh sentyment pozostal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 No faktycznie, nie skojarzylem nickow. Mala Sv byla moim pierwszym sprzetem wiec i ja wtedy tam czesciej bywalem. Z kolei teraz szukam drugiego moto tylko do smigania turystycznego i zagladam na Sv1000s jako alternatywe dla Bandita 1250. Ehh sentyment pozostal... w poprzednim roku wybraliśmy się na zlot do Giżycka więc na trasie moja SV-ka spaliła (jadać w dwóch + sakwy i namiot ) około 7,6l/100km niestety nie znam nikogo kto jeździł by Banditem 1250 wiec nie mam porównania akurat z tym sprzętem... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 każdy swoje chwali... to i ja powiem, że na przykład moja SVka lytrowa w trasie spaliła 5,9/100km i to nie z prędkościami rzędu 100km/h tylko typowo autostradowymi... a jak to się ma do omawianych sprzetów, hmm.. no nijak, bo własnie bez obejrzenia "live" to trudno cokolwiek powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi