lukaszs99 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam. Oststnio zmieniłem płyn w w układzie sprzęgła. Wlałem DOT 3 bo taki tam idzie i w żaden sposób nie mogę go odpowietrzyć. Próbowałem naprawdę w każdy sposób i nie przyniosło to efektu. Ma ktoś jakis pomysł? Czy są jeszcze jakies metody odpowietrzania? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) A próbowałeś jakąś wielką strzykawą wyciągać płyn przez odpowietrznik ? Albo opróżnić układ i przez popuszczony odpowietrznik "nabijać" strzykawką płyn aż pokaże się w zbiorniczku ? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Sprzęgła z reguły odpowietrza się wtłaczając płyn strzykawką przez odpowietrznik. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 (edytowane) jezeli masz np, kompresor to musisz zrobic przejsciowke z odpowietrznika sprzegla do filtra powietrza tam gdzie kompresor zasysa powietrze, w taki dziwny sposob mozna odpowietrzyc sprzeglo badz hamulce oczywiscie trzeba mpamietac o dolewanu plynu (metoda dosc dziwna ale dziala:) ja na chwile obecna uzywam ssaka dentystycznego kupionego na zlome medycznym niedaleko wawy pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2012 przez McPerry Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszs99 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 No i działa Odpowietrzyłem strzykawką. Dzięki za porady:) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi