LORD VADER Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 W związku ze zmianą pojazdu proszę o radę jak w tytule , boczne po 40 l ( około ) czy centralna min 60 l ,dotąd miałem zintegrowane kufry boczne i centralny , wiec zero problemów . wyjazdy byłyby sporadyczne , raz może dwa w roku na kilka dni , nie chce żadnych dedykowanych na stałe ,nawet po zdjęciu sakw , nie chcę by mi stelaż wystawał spod siedzenia podczas normalnych przejażdżek dziennych. Dlatego proszę o opinię jak z autopsji to wygląda ( bo ja nie mam zielonego pojęcia ) , wygodniejsze , pewniejsze , lepiej na moto się trzymają boczne? Czy może jeden na tył ? zapakowany i dobrze przywiązany ? Osobiście bym optował za jednym tylnym , dojeżdżam na miejsce , zdejmuje i po kłopocie ?Ja o szmaciakach często zapominałem , powyżej 150 same się przypominały :laugh: . Kominy mi lekko przepolerowało :banghead: .Także wskazana nakładka .System był tak że torby załadowane do połowy kładłem na moto (pasy pod siedzeniem pasażera) i dopychałem . Ustawienie klocków załadowanych na full było dośc trudne . Pomiędzy torbę a zadupek podkładka z pianki . Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak Ja napakujesz wysoko to bedzie sie gibać na boki ....... Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 A ile by tego żarcia miało być?Mam torbę Deemeed, podobną do tej na obrazku. Rewelacja. 75 l pojemności. I nie przemaka. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi