Gość leon77 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 jak kolor nie ma znaczenia, to bierz jetylko poproś o więcej fotektaniej nie kupiszh&b to pancerne kufry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 okleje je sobie ładnie fajnymi wzorkami i bede latał, troche cene jeszcze negocjuje :P, leon masz u mnie browara, ot: jestes na lublin,riders.pl ? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 fajny ten niebieski kolor taki klimaciarski. moim zdaniem cena fajna towar tez. nie kombinował bym tylko łukał :) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 kupiony kasa poszła, czekam na towar i będe kombinował żeby to załozyc i odsunac od wydechu troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) no załozyłem hmm trzymaja sie wszytsko ok tylko ze wzgledu na wydech jeden kufer trcohe na skoss jest co z tym zrobic? wydechu nie chce zmieniac, a moze tak zostawic?http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f7ff886f21d1b31b.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2188dd48c818dc2b.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8c748ec781f0bc0d.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef7119f7deefea96.html Edytowane 5 Stycznia 2012 przez cinekban87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 hehehe fazera w pokoju trzymasz ?? :notworthy: :notworthy: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/266/20120105555.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/521/20120105556.jpg/http://imageshack.us/photo/my-images/43/20120105557.jpg/na żywo lepiej wyglada, jakos ciemno nie wiem czemu eh, nawet mi sie podoba, sorry za bałagan to taki domowy magazynek- kiedys pokoj dla gosci ale go przerobiłem, a Wy jak sadzicie targedia robic cos z tym czy zostawic, roznice nie sa duze, dla pasazera fajnie wygodnie nogi mozna oprzec hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 jeśli tylko mocno i solidnie się trzyma, to bym zostawił :flesje: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 pewno, że mocno, tylko dokupie dłuzsze śruby bo załozylem bez uchwytu dla pasażera, za tą cene to dobry zakup chyba :P, pisać :P no czekam :rolleyes: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) za te pieniądze nie kupiłbyś w sumie nic lepszego o takiej jakości i pojemności, więc jeśli masz wątpliwości czy dobrze zrobiłeś, pozbądź sie ich :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: co do śrub, pamiętaj tylko żeby nie kupować najtańszych, ja bym wybrał przynajmniej klase 8.8 (placaczek jednak ma troche siły i swoje waży) :flesje: Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Diabel_Piszczalka Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 wiem, że dobrze kupiłem i wiekszosc mowi zeby tak zostawic bo bez rzeźby wydechu sie nie obedzie, ale kilka osob na forum fazera mnie podkur..ilo i wiesz jak to jest :P, śruby napewno kupie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabeł Piszczałka Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Każda przeróbka to jednak nie oryginał - nie swędzi Cie, to sie nie drapiesz, proste, nie? Jak wydech nie przypala kufra, to zostaw i tyle :buttrock: PS: Zawsze sie znajdzie ktoś, kto lubi sobie poszczekać, chociaż wcale nie ma zębów żeby ugryźć - tym sie nie przejmuj, tylko czekaj na sezon, pakuj manele i won w trase :icon_mrgreen: Cytuj Dlaczego na świecie żył i czego chciał, dokąd dążył, komu służył - sam nie wiedział. Służył stepom, wichrom, wojnie, miłości i własnej fantazji. Primum non nocere. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekban87 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 juz czuje wiosne powooli masz racje działa wszystko on to na ch...a to ruszac kase wydawac jak sie nie ma zwlaszcza, wypada sie kiedys browara ustawic, a wydech ktos w fazerku wlasnie przerobil ale za to ładnie gada a to dzwięk z mojego wydeszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 W związku ze zmianą pojazdu proszę o radę jak w tytule , boczne po 40 l ( około ) czy centralna min 60 l ,dotąd miałem zintegrowane kufry boczne i centralny , wiec zero problemów . wyjazdy byłyby sporadyczne , raz może dwa w roku na kilka dni , nie chce żadnych dedykowanych na stałe ,nawet po zdjęciu sakw , nie chcę by mi stelaż wystawał spod siedzenia podczas normalnych przejażdżek dziennych. Dlatego proszę o opinię jak z autopsji to wygląda ( bo ja nie mam zielonego pojęcia ) , wygodniejsze , pewniejsze , lepiej na moto się trzymają boczne? Czy może jeden na tył ? zapakowany i dobrze przywiązany ? Osobiście bym optował za jednym tylnym , dojeżdżam na miejsce , zdejmuje i po kłopocie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raciaty Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kiedyś miałem podobny dylemat ale tekstylne sakwy sobie darowałem i wybrałem kufry Hepco-Becker - Junior Flash 40l i jestem mega zadowolony (chociaż dziś może kupiłbym kufry nieco większe bo zawsze tych gratów do zabrania trochę się nazbiera). Świetnym rozwiązaniem jest system mocowania kufrów czyli Lock it System. Jeśli używasz kufrów to szybko i trwale je zamocujesz, a jeśli kufry nie potrzebne to kluczem ampulowym równie szybko zdemontujesz cały stelaż i latając wokół komina nic Ci nie przeszkadza i nie odstaje. (warto dokupić zabezpieczenie czyli taką jedną śrubę na kluczyk, żeby ktoś sprytny mający ampula w pasującym rozmiarze nie zwinął Ci stelaża razem z kuframi). Do kompletu może być jeszcze jakiś kufer centralny, ewentualnie rolka na tylne siedzenie jeśli podróżujesz bez Plecaczka. Nawet jeśli wyjeżdżasz niezbyt często i nie koniecznie na koniec świata to takie rozwiązanie jest praktyczniejsze, czasem trzeba się gdzieś zatrzymać, coś załatwić, zrobić zakupy itp. - zostawiasz moto bez nadzoru, a potem cała wioska chodzi w Twoich ciuchach albo przegląda Twojego laptopa. HepcoBecker tani nie jest (www.hepco-becker.de) ale jak dobrze poszukasz to coś upolujesz, natomiast fajne sakwy boczne znajdziesz na www.sw- motech.de , wybór należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi