Opals Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 może przepustnice w gaźniku masz zużytą albo gaźnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 12 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 cze a wiecie że jak postawie Mz na bocznej podnóżce i nie zakręce kranika to cieknie paliwo z gażnika czy to może być wina pływaka???? :?: , a gażnik nie wiem jutro zobacze i napisze jaki, narazie zmieniłem te krzywke i zapłon jest luks więc może spalanie się zmniejszy-zobaczymy.nara.Pozdro. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 nie moze sie wylewac masz zawysoki poziom paliwa w komorze pływakowej zmiejsz go bo mi sie wydaje ze to jest przyczyna. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 M@łpa może masz racje więc sprawdze to . Pozdro. :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 skoro sie wylewa na postoju to tam wina leży - blokuje sie pewnie to co zatrzymuje doplyw paliwa w gazniku - nie znam tego slownictwa wlasciwego ale chyba wiadomo o co chodzi pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 13 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 chodzi o zaworek iglicowy, poprostu sie niedomyka wreguluj dobrze a powino byc ok pali ci tyle bo wiecej sie wyleje niz pujdzie w cylinder pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 jutro ustawie jak trzeba i dam znać czy lepiej. za pomoc Fenks. Pozdro. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawekmistrz Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 Rysiek gażnik mam 30N3-1 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi