klkw Opublikowano 27 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam, Planuję stawić do Softail 98'szerszą oponę tylną np, 150 zamiast oryginalnej 130. Mam małe pytanko czy Ktoś próbował przerobić FXST EVO na cienki pasek i wąski pulej tak aby zmieściła się opona 150. Nie chciałbym zmieniać na łańcuch an denerwuje mnie już ta wąska oponka z tyłu. Każde rady będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turysta Opublikowano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 A konieczne jest przejście na węższy pasek...? W pierwszych rocznikach TC nie było musu, opona 15o wchodzi na styk...U siebie robiłem z grubsza jak w linku poniżej:http://www.v-twinforum.com/forums/harley-davidson-softail/54248-150-tire-00-03-softail-easy-56k-lotsa-pics.html Cytuj RIDE HARD! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klkw Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Obawiam się, że be zprzeróbki sie nie da, chyba że Komus już sie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi