Szef Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 heja jak ustawic aźnik w mz etz 250 prosze o dokładne rady dzeki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 cze. ustawienie gaznika w eci nie jest trudne,ale troszke potrzeba cierpliwosci... mianowicie rozgrzewasz moto-=najlepiej kilkukilometrowa jazda...nastepnie wkrecasz ta zolta srobke(regulacja biegu jalowego) max w gaznik,po czym nastepnie wykrecasz ja o 2.5 obrotu ...po czym regulujesz obroty sruba od przepustnicy by moto pracowalo rowno...jak juz moto pracuje bez zadnych problemow-to wtedy krecisz to zlota srubka w prawo i w lewo szukajac najszybszej predkosci obrotowej silnika...jak juz ja znajdziesz wtedy to ponownie regulujesz obrotu sruba od przepustnicy by moto wrocilo do normalnych obrotow w granicach 1200-1400...jak to zrobisz to wtedy zlota srubke wkrecasz o 1/4 obrotu w celu poprawienia rozruchu gdy silnik jest zimny...czynnosci te musisz wykonywac bardzo powoli... :!: powodzonka,jesli bedziesz mial pytania to pw...i radzilbym ci kupic ksiazke"jezdze motocyklem MZ" jest bardzo przydatna i pomocna-jest tam praktycznie wszystko..pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Dokladnie.......Ja Swój regulowałem z Ksiązką w reki u choidzi super!!! POzdro!!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 No to fakt ta ksiazka jest naprawde przydatna, przyczym jest bardzo przyjazna dla czytelnika wszystkie tresci sa do zrozumienia dla najwiekszego laika. Jednym słowem ksiazka jest super. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi