Mario N Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 (edytowane) Witam. Potrzebuje servisówki do yamahy fjr 1300 z 2008r z ABS. w języku Polskim. proszę o namiary, mogę kupić. Pozdrawiam Edytowane 24 Grudnia 2011 przez Mario N Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakier75 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sprawdz na szukaj chomiku ale w języku polskim raczej nie dostaniesz Witam. Potrzebuje servisówki do yamahy fjr 1300 z 2008r z ABS. w języku Polskim. proszę o namiary, mogę kupić. Pozdrawiam a co dokładnie cię interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 26 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 http://www.yamahaownershandbook.com.au/index.php któraś z tych w linku powinna ci odpowiadać.Są to serwisówki w języku angielskim, na polski nie masz co liczyć :rolleyes: Pozdro i Wesołych Świąt :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario N Opublikowano 27 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nic konkretnego nie potrzebuje,chciałem poprostu troche poczytać i mieć trochę większą wiedzę na temat tego motorka.W przyszłym roku planujemy wyjazd do Norwegii więc może warto coś takiego mieć.Popytam chłopaków w servisie w Bydgoszczy może pomogą. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi