kamilsz20 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam, TZR gubi iskrę na wyższych obrotach. Jakie mogą być skutki tego, oprócz padniętego modułu? MOduł kupiłem, bo mój padł. KOleś co kupiłem od niego zarzeka się, że był sprawny, więc może przyczyna leży u mnie? Dodam, że musiałem odłączyć od modułu czarno biały kabelek od gaszenia, bo wtedy iskry nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Sprawdź impulsator ponieważ on też może być winny. Pomierz również cewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilsz20 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Co do Iskrownika, on ma takie coś jak by zalane na zielono, jak pokaze foto poglądowe, nie na kazdym tak jest, bodaj na 2 czy 3, że środek jest czysty a boki maja taki kolor. Czy to może być również przyczyna? Zjechać to delikatnie papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogn507 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Ja tak miałem w TDR szukałem przyczyny a okazało sie ze przewód od cewki był przełamany i o... Sprawdzi kable impulsator cewke- fajke- może gdzies przebija??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi