Egoz Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Witam Jaka powinna być przerwa na przerywaczach zapłonowych (kupiłem nowe) w XS 400 OHC? to ta z jednym wałkiem rozrządu Szukam wszędzie ale nie mogę znaleźć daje link do książki technicznej w niej też nie widzę żeby było albo jestem ślepy xdbardzo prosze o pomoc już nie ogarniam tego motoru kicha mi z gaźników http://speedy.sh/Zjwjq/Yamaha-XS250-360-400-Twins-75-78-Haynes-Service-Manual-ENG-By-Mosue.pdf Edytowane 17 Grudnia 2011 przez Egoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 0.35mm Napisałeś przyjacielu, że to ważne.:icon_biggrin: i co ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi