mikele Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Witam,Czy ktoś może mi powiedzieć jaka powinna być właściwa kompresja w tym motocyklu. W literaturze nie bardzo mogę znaleźć taką informację - na jednym forum piszą, że 9-10 barów, a na innym znowu, że 8 to już za dużo? U siebie z kolei mam na jednym 5, a na drugim 6 (barów) i nie wiem czy moje problemy z regulacją wynikają z tego czy nie. Z góry dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Odpowiedzialem ci juz na kolyasce, to za niskie sprezanie zeby silnik chial dobrze pracowac.Najnizsze dopuszczalne sprezanie, mowiace ze silnik nalezy remontowac jest 8 bar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi