Bob-ER5 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 (edytowane) Witam, jak w temacie- na sprzedaż mam NOWY telefon SE XPERIA X8 w kolorze czarnym. Tylko raz uruchamiany w salonie w celu sprawdzenia czy działa. CENA: 420 + przesyłka. http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-x8-i1978263047.html polecam Edytowane 5 Grudnia 2011 przez Bob-ER5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekk Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A propo sim locka sprawdz ale telefony z androidem go nie mają. Albo poprostu ja i moich 4 kolegów dostaliśmy xperie w T mobile bez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 T-Mobile nie zakłada simlocków ;) Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob-ER5 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 A to mnie zaskoczyliście. Nawet nie wiedziałem, że tak jest, ale dzięki za info ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 5 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 T-Mobile nie zakłada simlocków ;)A Orange i owszem - wszystkie moje Xperie maja/mialy locka :icon_evil: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi