Mateusz-KX80 Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Po czym poznać że tłoczek w np. moim kaziku jest już zużyty, nieto żeby u mnie ale tak na przyszłość. :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 nieto żeby u mnie ale tak na przyszłość. Pewnie już przejeżdziłes 20 godzin więc nie sciemniaj. Liczysz czas i zmieniasz. a jak jest już bardzo zużyty to wtedy czuć spadek mocy i praktycznie kompresji nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 jak tłok się zużywa to lecą też pierścienie i wszystko zaczyna z czasem niemiłosiernie dzwonić jak w starym romecie :) moc spada reakcje silnika już nie są zadowalające, to jest oznaka że czas na wymiane tłoka pierścieni swożnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 aha , to jednakto to mnie nie dotyczy .Moj kazik ma bardzo dobrą kompresje i mocy mu nie brakuje. Wciąz straje na koło gornych biegów.A ja wcale nie jeżdze dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 9 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2004 jak tlok ci pada to po 1. wyrazny spadek mocy, po 2 motor nie chce odpalic tak jak na dobrym tloku, mi zawsze ktm pali na raz, a gdy tlok padniety to nigdy tak nie odpali, duzo slabszy, i silnik slychac jak pierscienie dzwonia:) wlasnie jest w serwisie na remont :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz-KX80 Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Moje kawasaki jak stoi np. tydzień to podchodzedo niego odkręcam kranik , wyciągam ssanie i pali od pierwszego strzału. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Ja dzisiaj złożyłem moto po malowaniu i był nieodpalany przez miesiąc... To myślałem że walne kopie kopie kopie i nic, pcham i nic, wkońcu zmieniłem świece i stary mnie pociągnoł samochodem i ruszył :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi