Administrator Dominik Szymański Opublikowano 29 Listopada 2011 Administrator Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Gratulacje, fajny sprzęt. Rozładowuj baterię na maksa zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dzięki! Przekażę instrukcje nowemu właścicielowi 24 grudnia hehe...W instrukcji doczytałęm że baterie o poj 2Ah potrzebują ok 50min ładowania i tyle mi wyszło przy pierrwszym ładowaniu. Fajnie wykonana jest ta Hitachi, jedyne czego w niej brakuje to doświetlania miejsca obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoodent1 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 (edytowane) Mój brat ma firmę dekarską i pracuje na Makicie i Hitachi sprzęty godne polecenia ale on kupuje wersje profesjonalne więc powyżej 1500zł za sztukę... Nie wiem jak modele z niższej półki cenowej Edytowane 2 Grudnia 2011 przez stoodent1 Cytuj http://www.youtube.com/user/stoodent1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LupoRF Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Od 8 lat używam wkrętarki Black&Decker i nie mam jej nic do zarzucenia, kosztowała mnie chyba 360zł w Castoramie, wykorzystuje ja w garażu i przy przeróznych pracach domowych włącznie z mieszaniem gipsu. Akumulator długo trzyma a ładowanie nie zabiera wiele czasu. Cytuj kręciciel obrotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi