Skocz do zawartości

SPRZEDAM 3x SE Xperia

Rekomendowane odpowiedzi

Konkretnie to:

1. Xperia Arc S, czarny, karta 8GB, komplet salonowy, 24 miesiace gwarancji, i wlasnie zdejmuje sie simlock. Cena: ok. 1200 PLN byloby OK.

2. Xperia Neo V, granatowy metalik :icon_mrgreen: komplet salonowy, karta 2GB, 24 miesiace gwarancji, simlock Orange. Cena: ok. 800 PLN

3. Xperia X8, przod czarny a tyl 2 panele (czarny i grafitowy), karta 1 albo 2GB (nie sprawdzalem jaka dali), komplet z salonu, 24 miesiace gwarancji, simlock Orange. Cena: co najmniej 300 PLN

Sprzety z przedluzenia umowy, nieuzywane. Sprzedam razem albo osobno - jesli to pierwsze, to mozna sie potargowac :icon_mrgreen:

Dodaje foty.

xperia_arc-s.jpg

xperia_neo-v.jpg

xperia_x8.jpg

Edytowane przez JareG

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS

Jakieś zdjęcia Tej X8?

Jesli bardzo Ci kolego zalezy, to moge zrobic. Zdjec X8 (i tych pozostalych) jest od zarypania na Allegro, dlatego nie robilem.. fabrycznie jest tam Android 2.1, jakas folia na ekranie, no i te dwa panele - to chyba wszystkie ew. roznice

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS

JareG Dzięki ;) kolega chce kupić X8 i dam mu znać dzięki za szybkie wstawienie zdjęć :)

Nasz klient, nasz per pan.. :icon_mrgreen:

Od siebie moge dodac, ze z tych trzech SE wlasnie x8 spodobal mi sie najbardziej. Jest poreczny, i ma bdb stosunek mozliwosci do ceny. I jesli mnie pamiec nie myli, to mozna mu zapodac androida 2.3.3 a wtedy mozliwosci wzrastaja :)

Jarek a masz może Ajfona?

:icon_biggrin:

Nie. Jabolec ma slaby w/w stosunek.. wiec go nie wzialem, a moglem :icon_mrgreen:

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS

Jabolec jest spoko :P

Moim zdaniem, jak ktoś oczekuje niezawodności to iOS jest świetny. Po prostu działa.

Co do fotek, przykładowa:

http://img408.imageshack.us/img408/1743/img0107dh.jpg

Może na fotografii się nie znam, ale wydaje mi się że jak na obiektyw wielkości fasolki, jest spoko.

icon5.png

KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW!

Jabolec jest spoko :P

Moim zdaniem, jak ktoś oczekuje niezawodności to iOS jest świetny. Po prostu działa.

Co do fotek, przykładowa:

http://img408.imageshack.us/img408/1743/img0107dh.jpg

Może na fotografii się nie znam, ale wydaje mi się że jak na obiektyw wielkości fasolki, jest spoko.

Tak jest, i nagrywa bardzo dobre filmy w HD.

BTW: Uzywalem 4-ki, i jest OK. Bardzo fajny telefon, nie przecze. Tyle, ze drogi jak cholera, a ze dla moich potrzeb jabolcowych bajerow mi nie potrzeba to i po co wywalac kase.. :)

To sie zreszta tyczy calej masy innych tego typu telefonow. Aktualnie uzywam starego Samsunga i5700, i jestem zadowolony - sprzet za glupie 300 zeta, a mozna i taniej.

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS

Uprzejmie donosze, ze X8 sprzedana :notworthy:

Zas Arc S ma juz zdjetego simlocka, wiec zapraszam do kupna. Cena bez zmian :icon_mrgreen:

A moze ktos ma ochote na Nokie 5800XM..? Sprawna, trzyma sie kupy, jest to komplet (poza sluchawkami bo te Huron zezarl - ale doloze inne), z karta 8GB.. fajny telefon. Oddam za 222 PLNy

Ew. Samsung i5700, tez bardzo fajny, komplet, ponad rok gwarancji :icon_mrgreen: wart tylko 299 PLNow

Pozdrawiam, Jarek

Chwilowo ino K1200RS