zagierr Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 (edytowane) Witamod jakiegoś czasu chodzi za mną to moto. Strasznie mi się podoba. Próbowałem znaleźć coś na jej temat w necie ale nie ma zbyt wielu informacji. Większość pisze, że są strasznie awaryjne, że siadają panewki itp. ale zauważyłem też, że w większości są to opinie zasłyszane prawie nie ma wypowiedzi właścicieli. Może ktoś z forum ma takie moto i mógł by mi coś powiedzieć na jej temat. Pozdrawiam Edytowane 26 Listopada 2011 przez zagierr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Sam się zastanawiałem nad takową, tym bardziej, że z VT700 byłem meeega zadowolony.VT500 doskonała na miasto (moim zdaniem), jak na V-kę przystało wąziutka, więc w korkach fajnie się manewruje zapewne.O kwestiach awaryjności może wypowie się ktoś oblatany w temacie. ps.oczywiście piszę o VT wersji naked, bo wersja C wygodna na mieście pewno dopiero po przeszczepie kiery na węższą. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Boa, on sie pyta o VF, a nie o VT.Akurat VF500 jest najlepszym modelem w tej serii.Jednak sa to w tej chwili tak stare motocykle, ze wiecej zalezy od egzemplarza ( czy zadbany ) niz od tego jakie te motocykle kiedys byly.Ogolnie zbyt skomplikowane na srednia polska znajomosc mechaniki - stad zle opinie.Nie wybaczaly zaniedbania, czy bledow w obsludze.To zdecydowanie nie bylo Suzuki GS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Aaaa faktycznie, VF, to przecież V4. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi