konrad1f Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 znaczy teoretycznie grozi ci za moto max bodaj 580zl ale w praktyce nic ci nie grozi... :) choc zgodnie z ustawa powinienes sam, dobrowolnie, przelac ta kwote na konto ufg :D hahaha :D brak słów!!! Ir1 - wszystko jest OK, umowa wznowiła się automatycznie więc problemu nie ma problem by był gdybyś nie opłacił drugiej składki poprzedniego ubezpieczenia - w takim przypadku jak już wyżej pisano umowa OC nie wznowiła by się automatycznie Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 ja pisalem co grozi w przypadku przerw w ubezpieczeniu. czy sie wznawia czy nie to drugi temat... Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gadasap Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Byłam w podobnej sytuacji. Na szczęście udało mi się bez żadnych komplikacji wznowić ubezpieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta29 Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Ubezpieczenie takie bez problemu mozna kupić sobie przez internet. Chociażby na stronie:https://superpolisa.pl/ Wpisujesz dane pojazdu oraz pojawia CI się kalulacja. Wybierasz ofertę, która jest dla Ciebie najkorzystniejsz. Sama jakiś czas temu nie miałam czasu aby załatwić ubezpieczenia na mieście to kupiłam przez internet. Nie ma praktycznie żadnej różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi