creawe Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) ktm 125 sx co to za część ? szukałem zestawy naprawcze do tylnego hamulca , ale nie mogę nigdzie znaleźć żadnego odpowiednika .. Edytowane 25 Listopada 2011 przez creawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 To jest popychacz, szukaj na fiszkach przy dźwigni hamulca a nie przy pompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 a co mu się stało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 zgnił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) gdzie można zamówić taki popychacz ? Edytowane 25 Listopada 2011 przez creawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pt77 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jeśli gwinty ma całe a jest tylko pordzewiały to żaden dramat mozna wyczyścić wrzucic smaru i śmigać. najważniejsze to co w pompce czyli tłoczek i uszczelki jak chcesz nowy to serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 tak jak przedmówca napisał, ewentualnie jak chcesz to możesz zawieść do cynkowania koszt nie wielki a będzie ładniej wyglądało o ile jest na zewnątrz, tyle że w tego typu motocyklu za długo nie będzie ładnypzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a tłoczek i uszczelki gdzie można zamówić ?? macie jakiś sprawdzony sklep?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 a tłoczek i uszczelki gdzie można zamówić ?? macie jakiś sprawdzony sklep?? Takie rzeczy przeważnie w serwisie dostaniesz najszybciej i najłatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 mam do serwisu kata jakieś 2 godziny drogi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rams Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Uszczelki na tłoczek kupisz w hurtowni z uszczelkami. Kupowałem do swojego kata i koszt około 5zł a zestaw naprawczy w serwisie z tłoczkiem koszt 140zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creawe Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 (edytowane) co z popychaczem? , nie wygląda najlepiej ;) Edytowane 28 Listopada 2011 przez creawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 mam do serwisu kata jakieś 2 godziny drogi.. Przeciez nikt nie karze Ci jechac tam osobiscie, Kupe czasu temu ktoś wymyślił taka instytucje jak poczta i proponuje zniej skorzystać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi