Jacob555 Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Mam kilka modeli motocykli, marki Maisto, w skali 1:12. Nie bardzo mam co z nimi zrobić, dlatego chcę sprzedać. Cena: 15zł/sztuka Lista: Kawasaki NINJA ZX-9R BMW F 650 GS BMW R1100RS Yamaha TDM 850 Yamaha FZR600R Suzuki GSX 1300E - Hayabusa Harley Rodking Boston Police - ten bez podstawki - 10zł Mam też dwa samochody Burago w skali 1:18: Shelby Series 1 (1999) - 35zł Porsche 356 B (1961) - zarysowana szyba i kołpak, uszkodzony zawias maski - 25zł Zdjęcia wyślę, jak ktoś będzie zainteresowany konkretnym modelem i w razie chęci zakupu wystawiam na Allegro. Wysyłka 11,40/12,90 Pocztą Polską. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 podeslij fotki hayabusy i harleya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Harley Haya proszę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Z wysyłką tyle co w sklepie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Minichamps to są piękne modele a te niestety. Oczywiscie cena też inna. :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Minichamps to są piękne modeleNie, żebym się jakoś specjalnie znał, ale CMC albo BBR chyba trochę ładniejsze. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) Skoro tak twierdzisz Czesiu to wierze na słowo. Nie znam tych firm ale juz Minichamps dla mnie to ogromna róznica przy Maisto. :rolleyes: PS: ...ale nie widze zeby te firmy robily modele motocykli. Minichamps robi i to duzo w dużej skali, nawet 1/6 chyba. Edytowane 25 Listopada 2011 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 ale nie widze zeby te firmy robily modele motocykli.Motocykli faktycznie nie robią. Ale samochody... normalnie się ślinię... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johnak Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 jaka cena za wszystkie modele motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob555 Opublikowano 27 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Hmmm, przesyłka gratis będzie ok? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi