www.4motos.pl Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Już kilka tygodni trwają wielkie wyprzedaże w sklepie 4motos.plCeny tak niskie, a często nawet niższe niż w IM. Głównie zostały przecenione produkty Alpinestars, Adrenaline, AGV, Shark, Puma, Suomy, EVS, Ozone, Rebelhorn, Held. Cytuj www.4motos.pl Internetowy sklep motocyklowy. Najlepsze marki w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 (edytowane) Pytam na forum a nie na priv, bo może ktoś też będzie zainteresowany: czy jesteście w stanie mieć buty firmy STR (LindSTRands) w dobrej cenie? Interesują mnie konkretnie buty Gap w rozmiarze 41. Edytowane 23 Listopada 2011 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 23 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2011 Liczysz na odpowiedź? Ja w październiku (27 i 28) pytałem o kask AGV Dual... do dziś odpowiedzi ŻADNEJ... a nie, przepraszam... była odpowiedź automatyczna ze sklepu z potwierdzeniem przesłania zapytania...Nie wiem jak ma to funkcjonować w sieci, skoro nie można liczyć na odpowiedź. Ale życzę powadzenia :) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 (edytowane) Dostanę odpowiedź to dostanę, nie to zamówię gdzie indziej :P edit: Odpowiedź dostałem na priva, bo www.4motos.pl ma za mało postów, żeby pisać w tym dziale. STRów nie mają. Edytowane 24 Listopada 2011 przez Aster Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 A my też już sobie wyjasniamy na priv :) moze coś z tego wyjdzie. Cofam, co złego powiedziałem ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdenek117 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Napiszę tutaj, bo nie ma tematu o odzieży Adrenaline, a jestem ciekawy czy ktoś w tym jeździ i jak się to spisuje. Zastanawiam się też na retbike (skóra). Szukam czegoś co będzie pasowało na cruisera/choppera do spokojnej jazdy. Najbardziej przeraża mnie wizja skórzanych gaci; myślałem o jeansach motocyklowych, ale chyba za bardzo boję obdarcia z własnej skóry. PS To będzie mój pierwszy strój motocyklowy, bo dopiero zaczynam (a raczej zacznę, jak kupię moto w końcu), więc jakiś szlif niewykluczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Napiszę tutaj, bo nie ma tematu o odzieży Adrenaline, a jestem ciekawy czy ktoś w tym jeździ i jak się to spisuje. Zastanawiam się też na retbike (skóra). Szukam czegoś co będzie pasowało na cruisera/choppera do spokojnej jazdy. Najbardziej przeraża mnie wizja skórzanych gaci; myślałem o jeansach motocyklowych, ale chyba za bardzo boję obdarcia z własnej skóry. PS To będzie mój pierwszy strój motocyklowy, bo dopiero zaczynam (a raczej zacznę, jak kupię moto w końcu), więc jakiś szlif niewykluczony. A co Cie przeraża w portkach z krowy ?było miliard razy wałkowane - dżinsy motocyklowe są zajebiste, dopóki temp. nie spadnie poniżej 10st, albo nie spadnie deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi