bunio001 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Nic nie daje cylek i rurki koło niego grzeje się okropnie możliwe że termostat siadł?? jak go sprawdzić ? No i gdy dodam mu trochę więcej gazu to coś jak by stuka tylko nie wiem co coś jak bym e cylku ale rozebrałem dziś i ja tam nie widzę nic niepokojącego czy to może być wina świecy? lub może łożysko w korbowodzie co tłok trzyma zauważyłem że ma minimalny luz.. a może to coś innego Edytowane 3 Grudnia 2011 przez bunio001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 3 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 pompa sprawna? tam o ile dobrze pamiętam masz 2 odpowietrzniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 no mam dwa tylko tak: gdy odpowietrzam na otwartym zbiorniczku i zapalonym skuterze to wyleci powietrze i leci woda ale wraz nic to nie daje a gdy odkręcę na zamkniętym zbiorniczku i odpalonym skuterze to cały czas leci tylko powietrze wody nie ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 no panowie dawajcie propozycje jak to cholerstwo odpowietrzyć bo ja już wyczerpałem wszystkie pomysły dziś siedziałem ponad 5h i nie odpowietrzyłem pierw termostat był zepsuty nie otwierał się wymieniłem sprawdzałem otwiera się ale dalej nic nie idze odpowietrzyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Temat do zamknięcia przyczyną była zatarta pompa wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi