JACK. Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 więc tak na testowych rolkach możesz zrobić 500km a później trzeba wymienić na normalne, one służą tylko tego żebyś wiedział jakie rolki powinieneś założyć. Zrób jeszcze jedną fotke tylko z tymi podkładkami nr6 i nr3 . Ale tak jak na to patrze to 3 jest w ogóle nie potrzebna bo rozkręcałem nie jeden skuter i nie przypominam sobie takiej podkładki , a podkładka nr6 ma być założona jak dobrze pamiętam za jak to nazwałeś " tarcze chłodzącą" Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 No tak ale pasek jest szerszy od tej tulei nr7 (wystaje za nią) i pewnie dlatego ktoś dał tą podkładkę tu nie wiem czy pasek powinien być węższy czy co? i teraz jak zabiorę tą podkładkę z tam tond to talerz nr 5 lata na wszystkie strony bo ta tuleja obrobiła ząbki na wale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 25 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 (edytowane) no to w takim razie jak sam się pewnie domyślasz musi być ta tuleja , daj fotki tego to jeszcze to obczaję ... na pewno wszystko dobrze zakładasz? Bo jeżeli chodzi o te części to wszystko jest nic nie jest "pokręcone" Edytowane 25 Listopada 2011 przez Pro Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No ja to zakładam w takiej kolejności jak jest ponumerowane tak ktoś przedemną założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 26 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 nie no to dobrze zakładasz :icon_mrgreen: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Witam ponownie dziś zwracam się do was z pytaniem na jakiej stronie mogę kupić jakiś możliwy tłok do tej właśnie katany dodam iż jest to ciecz potrzebuje uszczelek,tłoku,pierścieni sprzedawca w sklepie mówił że cylinder jeszcze może być wiem o allegro no ale tam to nie bardzo chcę kupować bo tam większość to zwykłe podróby. Dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Wbijaj na mielocha jeżeli czegoś nie ma co potrzebujesz to napisz maila do niego to Ci załatwi :) http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=1_131_584&osCsid=683bf012daeff63b68e19f96e5d530a4 Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 który szlif? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 bez szlifa orginalny cylinder siedzi ;P Ok kupiłem cały komplet cylinder tłok pierścienie jutro powinny dojść teraz prosił bym o rady jak go pierwszy raz odpalić ktoś mi kiedyś mówił że przy składaniu posmarować tłok olejem no i krok po kroku jak go docierać ?? ile km muszę przejechać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Podstawowe pytanie co to za cylek jaka firma itp ? Albo chociaż alu czy żeliwny ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Żeliwny tu masz linka sam oceń : http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=4589&osCsid=90c6ffcd7c3f52038488c56cdf32c75b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Szału nie ma w zasadzie jedna z najtańszych opcji , no ale osiągi będą podobne jak na seryjnym ;) Docieraj tak do 500 km. stopniowo odkręcając manetke przez pierwsze 100km na 1/4 manetki później , i tak stopniowo do tych 500 km. Wiem że trudno jest czasem wyczuć ile to jest 1/4 manetki więc poprostu jeździj powolutku na niskich obrotach ;pp A po założeniu cylka zostaw go na kilkanaście minut niech pochodzi na wolnych obrotach :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Wiem że szału nie ma kupiłem najtańszy bo ja kupiłem ten skuter bardzo tanio był on po wypadku ja go robię tylko na handel gdybym go robił dla siebie to bym wsadził w niego cylinder 70cc lub większy malossi czy coś itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Dobra panowie złożyłem odpaliłem i jest problem 4 godziny siedziałem i za nic nie mogę odpowietrzyć układu chłodzenia przy cylku rurki gorące a reszta zimna odpowietrzam od krecając dwie śrubki jedna przy pompie druga przy cylku co może być tego przyczyną ?? wgl jak to odpowietrzać jest na to jakiś sposób ?? z zakręconym korkiem zbiorniczka czy nie tak wgl to ten korek jest u mnie dziwny bo z zewnątrz do środka przepuszcza powietrze a ze środka na zew nie napiszcie jakieś propozcję jak to zrobić czy co... Dzięki i pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Odkręć korek i niech pochodzi chwile na wolnych obrotach :) Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi