adam87 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 lepiej kupic enduro i przerobic na supermoto odwrotnietaniej wyjdzie przerobienie SM na enduro bo nie musisz kupować droższych tarcz, zacisków, obręcze i opony enduro sa tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 14 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2004 Znowu zrobiliście mi smaka na supermoto :mrgreen: W enduro zawsze brakowało mi możliwości składania się na asfalcie, w supermoto wychodzi to perfekcyjnie ;) Jeździłem na kumpla Derbi sendzie SM - urzekła mnie do granic możliwości !!! Zapomniałem nawet, że to ma tylko 9 KM !!! Poprostu tym można robić wszystko, tzn. wygupiać się na asfalcie i w lekkim terenie :) Mam fajny filmik pt. "lazy-sunday.mpeg" i on idealnie pokazuje co można robic supermoto w mieście !!! Ma może ktoś miejsce na serwerze na filmik 19 MB ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi