Lukasz12211 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Witam ! Chodzi oczywiście o Yamahe R6 z 2002r. Mam do Was pytanie (szczególnie do użytkowników R6) - jakiej mocy macie żarówki w swojej R6 ? Ja w swojej mam żarówki o mocy 65 W - nie jest to zbyt duża moc, jak na ten motocykl ? Jakie powinni być oryginalnie ? Te co teraz mam w bardzo dobry sposób oświetlają drogę, dlatego pytam czy to oryginalna moc. Druga kwestia - czy można zmienić podświetlenie na czerwono w R6 ?Z tego co zauważyłem, to chyba podświetlenie na czerwono nie wyjdzie. Przy włożeniu niebieskich żarówek podświetlenie tarczy jest na taki niebiesko-zielony kolor - czy czerwone podświetlenie będzie kolorem czerwonymn w tym wypadku, czy też nie ? PozdrawiamŁukasz1221 Cytuj Yamaha R6 - aktualny stan przeróbek mojego motocykla - ZAPRASZAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi