patryx72 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam :) Mam taki problem. W simsonie S51 odkręcam kranik odpalam,przejade około 500metrów i mi świece zalewa.Mam 2 Simsonka S50 wykręciłem z niego gazik włozyłem do 2 i to samo.Wkońcu od kolegi na chwile odkręciliśmy gaźnik (ssanie tak było dokrecone ze nie dało się odkręcic więc zostawiliśmy ze ssaniem. Było wszystko dobrze z kumplami pojechałem się przejechac i gdzieś około 10 km zaczeło sie to samo i niewiem co zrobic. Niewiem czy to wina gaźnika czy ssania? Bardzo bym prosił o pomoc ponieważ przez zime bym sobie go zrobił a na następny sezon był już se latał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) sproboj pokrecic przy skladzie mieszanki. ewentualnie zobacz z inna swieca. przy tych bzykach rozwiazania sa zazwyczaj najprostrze... ;) ps. na ssaniu sie nie lata. musisz to wylaczyc... Edytowane 14 Listopada 2011 przez mrbravo Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Załóż swiecę izolatora do tego bzyka i doreguluj gaznik ... przejedz kilkanaście km i sprawdz kolor świecy. Następnie na iglicy zmniejsz lub zwiększ dawkę. Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryx72 Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Dziękuje bardzo zapomoc.Spróbuje wasze propozycje:) Temat można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek2013 Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Ale przecież nie wiadomo do końca czy ci go zalewa jak nie odkręciłeś świecy a może to być coś z zapłonem skoro tyle gaźników sprawdziliśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liger1990 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Sprawdź czy masz gumkę założoną na tłoczku od ssania, możliwe że nie domyka się ssanie i go zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi