Buber Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 No willa (obecne muzeum) całkiem prężnie działa. A wiesz że Hauptmann sobie tam kryty basen zrobił? Dostał Nobla, to miał kasę... :DWiem, wiem o rocznicy. Jak tylko wrócę na chatę to się biorę za niemiecką wersję strony i folderek trzeba będzie wydać... :) Dzięki za pochwałę :blush: Ja się zawsze za patriotę (lokalnego) uważałem :) i dalej twierdzę że owszem, na zachodzie czasem można lepszą kasę zarobić, ale żyć lepiej u nas :D A jeżeli chodzi o atrakcje, to praktycznie dla każdego coś się znajdzie. Brakuje nam tylko plaży z palmami ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesQ Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Buber, mogę pomóc w przetłumaczeniu tekstu na cyrylicę. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 My toże goworim po ruskij, no ja ne dumaju szto russkije prijedut. Ani teper vse jedut w amieriku :) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 21 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 Buber, Piaffe - gratuluję :) Życzę szybkiego rozwoju interesu i szybkiej spłaty kredytu. Super strona, przejżysta, czytelna, bez zbędnych latających, długoładujących się duperel we flashu :) Tylko zdjęć trochę mało. No i ceny rozsądne :) Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi