dobczok Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 jak sie ustawia poziom paliwa, to taki "dzyndzelek malutki" na zaworze plywakowym ma byc wcisniety do konca, czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 nie ten zaworek ma tak zwany amortyzatorek i nie ma byc wcisniety. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 tak przy okazji to jaki macie ustawiony poziom paliwa ?? ktory zabek na iglicy ?? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 8 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 nie ten zaworek ma tak zwany amortyzatorek i nie ma byc wcisniety. pozdro @tez tak myslalem, ale jak ustawilem tak jak piszesz (z dokladnoscia do milimetra), to za cholere nie chce odpoalic, dopiero po znacznym obnirzeniu poziomu paliwa dziala :) a plywak mam nowy nie wgnieciony w zadnym miejscu. I teraz musze na wyczucie ustawic poziom, ehh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 a nie załozyłes czasem zaworka od 250 bo on jest dłuszy. Umnie koles w sklepie sie pomylił i dał mi od 250, nawet nie pozwolił mi oddac bo powiedział ze jest juz rozpakowane no ale to przecież z jego winy i od tamtej pory juz w tym sklepie nie kupuje, znalazłem nowy lepszy ten teraz to full wypas. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 12 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 a wie ktos moze ile powinien wynoscic poziom paliwa w centymetrach w 150? albo np. ile cm szesciennych paliwa powinno wchodzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 12 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2004 w komoze pływakowej sa takie dwa małe odlewy (zabezpieczaja "bolec" od pływaka przed wypadnieciem) i ja własnie mam ustawione ze poziom paliwa jest równy z górna krawedziom tycz odlewów. jezeli nie zrozumiałes to skontaktuj sie zemna na gg tam pogadamy pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 13 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2004 w komoze pływakowej sa takie dwa małe odlewy (zabezpieczaja "bolec" od pływaka przed wypadnieciem) i ja własnie mam ustawione ze poziom paliwa jest równy z górna krawedziom tycz odlewów. jezeli nie zrozumiałes to skontaktuj sie zemna na gg tam pogadamy pozdro @ tak myslalem ze te zabki do czegos sluza ;) wczoraj ustawilem poziom paliwa wlasnie do tych zabkow i jak narazie jest git :) dzieki Malpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi