duńczyk Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 teraz prostuje to co zrobiłem nie po kolei,nie znałem zasad tu panujących,dzięki -Klaudiuszowi- to no sprowadził mnie na ziemie!!! tym razem pochwalonko zrobie tam gdzie trzeba, po 4 latach składowania do skarpety mam go,to midnight star 1300 co prawda nie nówka ale dla mnie jest piękny, mały kłopocik to przejście z ybr125 na tego olbrzyma chyba od nowa musze się uczyć jazdy,co wy na to? "Midnajt" i jeszcze jedno najważniejsze nauczyłem się przesyłać temat tam gdzie trzeba dzięki "BiNKa" po wielokroć dziękuję Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gratuluje . moto rzeczywiście piękne a co do jazdy to szybko się przyzwyczaisz chociaż ybrem kieruje się całkiem inaczej ;p Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duńczyk Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Gratuluje . moto rzeczywiście piękne a co do jazdy to szybko się przyzwyczaisz chociaż ybrem kieruje się całkiem inaczej ;pybrkiem zaliczyłem wszystkie polskie góry,a w ogóle to 3/4 naszego pięknego kraju rzeczywiście prowadzi się doskonale i co ważne bez żadnych niespodzianek,a tym kolosem dopiero kółeczko po placu marketu -midnajt- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No sprzecior zacny i powitac kolege serdecznie :clap: :buttrock: No i wywal te plastikowe kufry :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomyk Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 eee atm fajne kufry i obszyte skórą chyba nawet Cytuj PONY 50 -> WSK 125 -> MZ ETZ 250 -> AWO Sport -> LS 650 ... cdn www.elektrotec.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goguś Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Fajna zmiana sprzętu.Gratulejszyn :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duńczyk Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No sprzecior zacny i powitac kolege serdecznie :clap: :buttrock: No i wywal te plastikowe kufry :icon_mrgreen:witam Kolegę z Piaseczna od jakiegoś czasu mam familię w tym mieście może w przyszłym sezonie się spotkamy "midnight" Gratuluje . moto rzeczywiście piękne a co do jazdy to szybko się przyzwyczaisz chociaż ybrem kieruje się całkiem inaczej ;pto co napisne pod spodem jest piękne jestem za "Midnajt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 eee atm fajne kufry i obszyte skórą chyba nawet Albo oklejone Sprzet ladny ! :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cruiSeR Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 xvs 1300 to niezła maszyna dobry wybór , nie za duża ,nie za mała idealne połączenie :clap: . Pozdro cruiSeR - xvs 1300 2008r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duńczyk Opublikowano 26 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 xvs 1300 to niezła maszyna dobry wybór , nie za duża ,nie za mała idealne połączenie :clap: . Pozdro cruiSeR - xvs 1300 2008rwitam bratnią duszę ! może coś pod powiesz na temat tej maszyny bo ja dopiero ją mam Midnajt Albo oklejone Sprzet ladny ! :crossy:witam kolego ! sakwy plastikowe obciągnięte skórą - są oryginał i to jest ważne no nie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 27 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2011 Spoko sprzęcior :buttrock: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi