zajc Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Agnieszko-gratuluję pozbycia się trupa. Teraz jeszcze ja muszę dokonać tego samego, i wtedy spokojnie bedziemy mogli wybrać się na krajoznawczą wycieczkę Warszawskim Metrem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Niemówic nieprawdy czyli mówić prawdę?To właśnie robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 zajc - ponieważ planuję zająć się handlarstwem - przyjmę w komis, ale biorę prowizję z góry ;) Poza tym - mieszkasz tak blisko, a jeszcze nie zabrałeś mnie na romantyczną wycieczkę nad Wisłę? Blood - jak nic nabawisz się wrzodów ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Nie lubię Was! :icon_evil: :( No może prócz ajrisz ... :P Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 zajc - ponieważ planuję zająć się handlarstwem - przyjmę w komis, ale biorę prowizję z góry ;) Ponieważ ufam Ci bezgranicznie-już dziś wpłacę prowizję za sprzedaż mojego niesprzedanego motocykla :icon_mrgreen: Poza tym - mieszkasz tak blisko, a jeszcze nie zabrałeś mnie na romantyczną wycieczkę nad Wisłę?No blisko, blisko-co to jest 300 km w porownaniu do dlugosci rownika?A na ten spacer juz dawno chcialem Cie zabrac. Ale nigdy czasu nie mialas. Ciagle z tym motocyklem po serwisach jezdzilas,i nigdy czasu nie bylo by sie spotkac. Cale szczescie pozbylas sie najwiekszej przeszkody, ktora stala na drodze naszego szczescia :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi