Blood Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 (edytowane) Po wielu tygodniach szukań oraz zawracania dupy ludziom na szołcie, wreszcie udało mi się zakupić mój jedyny, wymarzony i piękny motocykl :P Jest nim Suzuki SV 650S. Niestety w tym sezonie pewnie wiele jazdy już nie zostało, ale mam nadzieję, że jeszcze trochę kilosów zdążę nawinąć! :D Pozdrawiam i do zobaczenia na dwóch kółkach :crossy: P.S.Fotki wrzucę nie długo, jak tylko będzie ładna pogoda i okazja do sesji Edytowane 4 Listopada 2011 przez Blood Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Kupiłeś ją od kobity?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ale jeżdżącej lepiej niż połowa facetów! :D Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Ale jeżdżącej lepiej niż połowa facetów! :D Od Ciebie na pewno :D Czekamy na Fotki, mam nadzieje że znasz historie Moto?;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Od Ciebie na pewno :D No w to nawet nie wątpię :D Coś mi tam ajrisz mówiła odnośnie historii, ale nie wiem co masz dokładnie na myśli. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No nic, nie szalej, nie kręć za bardzo bo znów coś wyskoczy bokiem :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1001 Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 aaaa to gratki;) oby Ci dobrze służyła;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 no w końcu, bo już temat był męczący bardziej od mojego z chłodnicą :icon_mrgreen: Mam nadzieje że aira Ci powiedziała o tym dzwonku z walcem :icon_mrgreen: Wrzucaj focisze pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość josha Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) Gratki. Jednak z tego co wiem, to już drugi Twój jedyny, wymarzony motocykl, w krótkim czasie? ... a teraz doczytałem, co i jak. To wynika z tego, że nie znasz jego historii? No nic. Uważaj na siebie i innych Edytowane 5 Listopada 2011 przez josha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Dopóki śnieg nie spadnie !!! :D Super, gratulacje :lalag: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Wreszcie pozbyła się tej miny :P Uważaj na latające korby ! :buttrock: Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duńczyk Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 (edytowane) od dziś jestem z wami, ja po 4 latach ładowania do skarpety mam go "midnight star 1300" co prawda nie nowy ale dla mnie piękny,mały problem to przesiadka z ybr125 na tego olbrzyma,chyba od nowa trzeba się uczyć jazdy co ty na to? "midnajt" Edytowane 5 Listopada 2011 przez yamaha2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 od dziś jestem z wami, ja po 4 latach ładowania do skarpety mam go "midnight star 1300" co prawda nie nowy ale dla mnie piękny,mały problem to przesiadka z ybr125 na tego olbrzyma,chyba od nowa trzeba się uczyć jazdy co ty na to? "midnajt"Jestesmy z Toba.Jakos musisz przez to przejsc,ale pamietaj że zawsze możesz na nas liczyć.A kiedyś miną złe dni i wkoncu kupisz sobie jakiś fajny motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 No i yamaha załóż swój Temat wpierw w Powitalni a potem np. w Chwalę się i tak pokaż Fotkę itd. Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 5 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Takie dwie fociszonki na razie: Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi