Gość Zbycho Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 widze ze temat sie troche zmienil... panowie ja nie szukam auta co ma ponad 200KM a wy tu o Ferrari i Maseratti gadacie... szukam auta coupe, cabrio ktore ma ladnie wygladac i dobrze jezdzic i byc w miare malo awaryjne, i nie musi miec zaraz ponad 200KM bo kto do tego bedzie tankowal :D Przecie napisałem :icon_mrgreen:.Honda sivik S lub R-Type.Ford Focus ST czy jakoś tak.Jest jeszcze Skoda Oktawia, ale nie wiem czy Ci się spodoba. Bo to Skoda.Bryki wyglądają dobrze, jednocześnie na tyle zwyczajnie, że nie rzucają się zanadto w oczka ... i można sprawić niespodziankę różnym pseudosportowym furom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Tyle, że on szuka cabrio... A musi być koniecznie cabrio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 nie musi byc cabrio, moze byc zwykle coupe, ale jesli cabrio to tylko z twardym dachem, zadnych szmaciakow ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Porsche 911 carreraMoże to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No a Hyundai w koncu ci sie nie spodobal ?Wg mnie b.ladne auto.Co do Hond Civic z silnikiem DOHC 1600 to takie gwizdki, ktore musisz trzymac kolo 8 tys obr, zeby to w ogole jechalo mimo ukladu Vitec. Osobiscie wole 1500 jednowalkowa, ktora normalnie jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kivi Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ale ta na jednym wałku nie ma zadęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Hyundai bardzo mi sie podoba i raczej za takim bede sei rozgladal :) moze jeszcze popatrze na e46 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hunter6514 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 czy ja wiem :) oba autka coupe z tym ze BMW na pewno da wiecej frajdy z jazdy (juz jezdzilem taka i bardzo fajnie sie nia jezdzi), spalanei pewnie tez bedzie na podobnym poziomie, chociaz nie ukrywam ze stylistyka Hyundaia bardziej mi sie podoba a BMW to juz takie oklepane jest... Taki Hyundai u mnie w miescie tylko jeden jezdzi i to jeszcze w złotym kolorze... porazka normalnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi