bunio001 Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 (edytowane) Witam mam Yamahe areox chłodzoną cieczą obecnie bez sportowego tłumika jedzie prawie 80km/hpostanowiłem kupić wydech i zwracam się z pytaniem do was czy ten wydech : http://moto.allegro.pl/tlumik-leovince-tt-malaguti-f12-phantom-f-12-i1881328420.html nadaje się do mojej yamahy jeśli tak to o ile zwiększy mi osiągi i które rolki założyć do takiego wydechu ? i czy to będzie oczywiście warty zakup :) Dziękuje i pozdrawiam Edytowane 2 Listopada 2011 przez bunio001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doomi Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 bedzie zasuwał aż mu się beda koła kręcić. w zestawie są dodatkowe spreżyny sprzęgła i 2 komplety rolek, trzeba bedzie popróbować zeby elegancko śmigał. powinien kolo 90- 95 w maxie leciec Cytuj Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... naprawdę, aż ciężko czasami ich wyprzedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Co ty za głupoty gadasz jakie 90-95 hah wydech ma mu dać 10- 15km/h :clap: A tak po za tym to nie kupuj tego wydechu bo leo vince tt różni się tylko wyglądem od seryjnego wydechu. Jak już to kup leovince zx albo stage6 pro replice . Ale i tak nie poprawi Ci to jakoś bardzo osiągów zmieni się dzwięk a osiągi około 5km/h ;p Co masz jeszcze w tym roxie ? full seria ? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 tylko sportowy wariator i już leci 80 co mogę zrobić żeby jechał więcej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Sam miałem kiedyś za czasów kibla Stage6 Pro Replice, była spoko. No najlepiej by było zmienić cylinder, dostroić na rolkach i sprężynkach pod nowy wydech, wstawić większy gaźnik... Ogólnie możliwości adekwatne do portfela. Ogólnie polecam www.forum.mieloch.pl Tam chłopaki znają się na rzeczy jeśli chodzi o poprawę osiągów kibla. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 (edytowane) sportowy wariator czyli jaki ? Tak jak mój przedmówca pisze wszystko zależy od portfela napisz ile możesz kasy wpakować w tuning a na pewno coś wymyślimy :) bawiłem się swego czasu w tuning kiblów ( między innymi aeroxa ) i bez problemu Ci doradzę :) Edytowane 7 Listopada 2011 przez Pro Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 wariator malossi do wyłożenia mam około 500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murgal Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Za 500zł kupisz wydech. A co dalej? Dozbieraj. Cytuj KUPIE MOTOCYKL BEZ PRAWA DO REJESTRACJI ROCZNIK 2006< , KONTAKT PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 człowieku skuter wart 2000zl już wsadziłem w niego około 700zl mogę wsadzić jeszcze 500 to i tak będzie już 1200 to więcej mi się nie opłaca w niego pchać coś do 500zł co mogę wymienić i to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 No ja wszystko rozumiem ale za 500 zł to możesz kupić wydech i gaźnik 17,5 i w zasadzie to by było na tyle jak chcesz większy tuning to pozbieraj kase :crossy: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 29 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 A co powiecie na ten wydech?? tyle że używany http://moto.allegro.pl/wydech-leovince-zxr-zx-r-aerox-minarelli-f12-sr-tt-i1960018367.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 No jest to dobry wydech przynajmniej na początek przygody z tuningiem skutera, do twoich potrzeb w zupełności wystarczy ... leo zx jest porównywalna do pro replicy :icon_biggrin: Spróbuj trochę utargować cene bo troche za dużo chce . :icon_mrgreen: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio001 Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Czy lepiej dołożyć 20zł i kupić tego : http://moto.allegro.pl/wydech-leovince-zx-chrom-aerox-minarelli-sklep-i1936851151.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Technicznie to to samo ... wizualnie dużo fajniejszy ... nie wiem po co się w ogóle nas pytasz; 20 zł to nie dużo a efekt dużo lepszy :icon_mrgreen: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi