piotr Motorismo Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 tak naprawdę to nie ma już prawdziwego SAABa, a Lancia trzyma mocno poziom Fiata.co do pierwszej czesci zdania pisze to jako uzytkownik - saaba 900 classic!trwalosc mechaniczna niewiarygodna!z bolem pisze - saab wspolczesny = problemy finansowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 mounthains podobno nie chcesz vw audi group a z jakimś Leonem wyskakujesz, co z lancia? PS. kara śmierci dla tego typa co gnoji to maserati........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokian Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 saab współczesny juz nie istnieje :/ ja mam 9.3 z '99r i jakotako się trzyma, sąsiad ma 9,3kę po 2002 r i często go holuję bo coś komputerem ma :/ a lancia obecnie wygląda nieźle i nie słychać żeby bardzo narzekali na nową deltę np... ale to chyba bardziej fiat jest... tylko że stylistycznie coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro3 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeżeli dbasz o Saaba to masz spokój, słyszałem, ze najczęściej pdaja uszczelki pod głowicą. Marka przeszła pod Chinczyków, ale uważam, że jest nadal lepsza od włoszczyzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Jeżeli dbasz o Saaba to masz spokój, słyszałem, ze najczęściej pdaja uszczelki pod głowicą. Marka przeszła pod Chinczyków, ale uważam, że jest nadal lepsza od włoszczyzny. Jeżeli dbasz o Saaba to masz spokój, słyszałem, ze najczęściej pdaja uszczelki pod głowicą. Marka przeszła pod Chinczyków, ale uważam, że jest nadal lepsza od włoszczyzny. bzdury bzdury bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nokian Opublikowano 14 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2012 nie bzdury tylko z każdym autem jest tak samo.. jak dbasz tak masz. a saab nie poszedł do chińczykó, bo już go niestety nie ma. GM nie zezwolił na sprzedaż. Holendrzy musieli ogłosić upadłość :/ także jeżdże już praktycznie klasykiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Jezeli to jest prawda, to jak najbardziej warto jechać i oglądać. Zanim jednak się wybierze, to niech wejdzie na forum saaba, przejrzy wpisy i posty sprzedającego. Powinny mu dużo powiedzieć, na temat prawdziwości napraw i wymian.Poszukał bym też, na innych szpiegujacych stronach, typu fb, co właściciel pisze na temat samochodu i jego traktowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi