ElwisDB Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Bezmyślnie tracąc czas w necie trafiłem na coś takiego : http://englishrussia.com/2011/10/31/champion-customizer/ Na Białorusi też można. Nie jestem wielkim fanem custom'ów ale te mają coś w sobie, może kwestia słowiańskiego pochodzenia.. Nacieszcie oczy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ano. Sprzęty konkretne. Pomysłowe i na światowym poziomie, w pełni zgodnie z obecnymi trendami. W Naszej części Europy Węgrzy nieźle wymiatają w customach. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi