Iwan Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Chodziłem i smrodziłem aż nie wytrzymałem. Poleciałem do Polski i przejechałem motorkiem do okolic Walencji. 36 godzin jazdy z noclegiem.Nie mogę się nie pochwalić. Załapałem się na przymrozki w Polsce ale tu już mam 20+ stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 i jestes w niebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Super ;) Gratki :clap: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 no bez wątpienia dla kogoś kto lubi jeździć, a tu mnie chyba zrozumiecie, to jest jak w niebie. Ale tak sobie myślę o zmianie na coś lżejszego, chyba na Transalpa bo mój krążownik nie pozwala na zjechanie na gorsze drogi a te są tu też bardzo interesujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAJDOR Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Obraziłem się z zazdrości :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0sa Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Gratuluje, a ile wyniósł Pana ten wyjazd do Hiszpanii? Cytuj Moje pszczółki!:D http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/145206-mala-kolekcja-maszynek/ Kupie ramę od Kawasaki 125 cross! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Gratuluje. No bez wątpienie jesteś w niebie :icon_mrgreen: ... Mieszkasz i pracujesz w Hiszpanii czy tylko takie "wakacje"? Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Zazdroszczę... Jak tylko obronie inżynierkę to też mam zamiar wyjechać gdzieś w cieplejsze miejsce na stałe. Hiszpania jest super, tylko z pracą chyba ciężko teraz tam jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi