Motomaniac Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Chciałbym dokupić czarną szybkę a do tego pinlocka. Zauważyłem na fejsbuku Shoei Polska że posiadają powiększone Pinlocki cytuje "Od teraz u wszystkich autoryzowanych dealerów SHOEI możecie dostać powiększonego Pinlocka do wizjerów CX-1V, dzięki któremu Pinlock nie przeszkadza w jeździe". Na allegro jakoś nie widać tych powiększonych, wiecie gdzie je można zamówić?Nie to w przyszłym sezonie śmigne do dealera Shoei i tam popytam :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Nie chce bawić się w zdejmowanie pinlocka i go rysować,bo te piny lekko to nie wychodzą. Po drugie cała czarna szyba bardziej nadaje się na lans :icon_razz: oczywiście oryginalna, nie jakaś podróba. Nie miałem okazji jeszcze sprawdzić jak w ciepłe dni parowanie szybko występuje, ale na forum piszą że na postoju paruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Dobry pomysł bo rzeczywiście przy pochylaniu się trochę ta krawędź górna przeszkadza. Z parowaniem pinlocka się nie spotkałem a jeźdżę w shoei'ach już 5 lat. Na dzień mam lustrzankę niebieską bez pinlocka (piny są) i nie paruje w ciepłe dni, w chłodne owszem. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 O i fajnie dokupię sobie. Ja używam pinlocka w każdej z czterech szyb, bez tego zwyczajnie paruje.przeprowadz sie do usa , bedziesz mogl jezdzic bez kasku ;) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motomaniac Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ten powiększony pinlock ma wadę, sklep mi odpisał "Pinlock ten posiada jeden spory minus, przy otwieraniu zahacza o górną uszczelkę w kasku" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi