JACK. Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 nie wiem w czym jest problem ale sprawdzałem właśnie i wszystko jest dostępne z tego co pisałem :D a jak masz problem to wyśłij mu e-maila albo kup przez allegro ale te konkretne części . Nie ma się co spinać i stresować regulacja to wbrew pozorom banał wystarczy poświęcić troche czasu bo to metoda prób i błędów :D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 13 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 wlasnie wszedlem w ten pierwszy link i pisze produktu nie odnaleziono. bo wiesz ja nie chce wydac kasy na cos co mi sie nie przyda bo nie spie na kasie ze se kupie wszystko co mi sie podoba i bd lezalo niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Jaki pasek byście polecali do f10 ? nr paska 777 165 30 czy dostane gdzies taki ? prosze o kazda podpowiedz albo link ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi