Ziomek Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 to docierac przez 500km. i np nie jezdzic w 2 osoby . nie palic gumy o takie cos ci chodzi ? to wkoncu jak mam go docierac bo juz slysze kilka wersji o docieraniu i juz sam nie wiem . :sad: i wymiana cylindra to sie odkreca normalnie stary i zaklad nowy i odpala ? sorki ze takie pytanie ale nie chce czegos glupiego odwalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 tak , docieraj przez 500km ni jeździj w dwie osoby , nie pal gumy , oczywiście czasami możesz troche bardziej odkręcić ale nie na długo ... odpuść sb te kilkadziesiąt km a później będziesz śmigał :D Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 a wiesz moze ile bd lecial tak mniej wiecej na tym cylku. i na seryjnych czesciach? bo tez bylo napisane ze dobrze wspolpracuje z seryjnymi czesciami . i czy mozliwa jest zmiana spalania. i czy jak sie dotrze to bd mogl go na tylnie postawic czy cos jeszcze bd musial zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 nie da się tego powiedzieć , wszystko zależy od regulacji napędu, gaźnika myśle że około 80 , a jeżeli chodzi o wyrwanie na koło to na pewno nie siedząc normalnie hah;d ale nie takie rzeczy się na koło wyrywało Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 no ja wiem ze z siedzacego sie nie da . bo to tylko 50. ;p ale czy ten cylek pomoze mi w tym zeby go postawic . ? ;] :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 szczerze to nie :dry: prawie jak oryginalny :sad: Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ale roznica napewno bd. bo ten co mam to pod gorke to zwalnia i to ostro tak jak by nie mial sily . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wymienilem wczoraj cylek i powiem Ci ze jest róznica. nawet silniczek inaczej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 no to na pewno :) teraz tylko prawidłowe docieranie i będzie istny pocisk hahah;d Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 ale jezdzic teraz musze przez 500km tylko do 50km/h :dry: to jest najgorzej dolujace :banghead: ta pocisk haha. dobrze by bylo. jak sie nie ma latek to trzeba i sie 50 zadowolic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) a ile musze przejechac zebym mogl zobaczyc ile wyciagnie mi ;pi od czego to moze byc ze nie trzyma mi rownych obrotow ? tylko raz mniej raz wiecej. i nie schodzi na male obroty zalezy kiedy . Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez Ziomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 (edytowane) no jak go dotrzesz to wtedy sprawdzisz ;d wyreguluj gaźnik ,wyczyść filtr, sprawdź iglice, zobacz czy linka od gazu się nie zawiesza ;d Edytowane 7 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 bo juz zrobilem 100km a teraz nie moge przycisnac mu i zobaczyc ile poleci ? filtr czysty . a w iglicy co moze byc nie tak ? linka chyba nie sie zawiesza. cz to moze byc tez od ssania ? bo ma automatyczne ;// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACK. Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) no ja kiedyś miałem tak że jakiś piasek czy chu* wi co zablokowało iglice i w tym tkwił problem :ohmy: a niby możesz sprawdzić ale nie jakoś bardzo żyłując chociaż ja bym osobiście odradzał, dotrzyj do końca i wtedy... Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez JACK. Cytuj LwG! :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 ale ja wlasnie czyscilem gaznik i nie pomoglo nic. bo on ma jakies dzikie obroty raz chodzi dobrze raz wali go cos i ja juz nie wiem co jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi