Z3US Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Chciałbym się dowiedzieć czy jak założę nowy cylinder tłok i pierścienie to odrazu będzie czuć poprawę w osiągach, czy na początku będzie silnik troche mułowaty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Na początku może być troche słabszy ale jak dobrze dotrzesz to wtedy bedzie leppiej chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMJ23 Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgadzam sie. Grunt to dobre dotarcie sprzeta i potem mozna śmigać. Mozna rzeczywiscie zauwazyc troszke mniejsza moc, bo silnik jest dosyc spasowany. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Odrazu będzie poprawa osiągów ale musisz go docierać bo po tych osiagach to ci zostaną wspomnienia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Czyli tak jak myślałem. Bo zakładam ten zestawik 60ccm i chce odrazu wiedzieć czy coś dał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja napisałem ze na początku moze być słabszy. Chodzi o to, że będzie słabszy niż po dotarciu, ale napewno poczujesz poprawe osiągów wzgledem starego cylindra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi